Aktuality

VM Motor racing team 2008

 

25/11/2008

VM MOTOR Racing team 2008

 
Tým VM MOTOR se v letošní sezóně zúčastnil třech mistrovských seriálů, mezinárodní série WSK, Mistrovství Evropy a Mistrovství ČR. Oproti sezóně 2007 dokázal VM MOTOR Racing tým pod vedením pana Váchy udělat velký pokrok. Ve spolupráci s firmou MS KART a svými dvěma jezdci Adamem Janoušem a Erikem Písačkou bojovali o velmi cenné Evropské body a titul mistra ČR.
„V letošní sezóně jsme udělali dost velký skok. Investovali jsme do vývoje a bylo to v náš prospěch. Odměnou toho byla pravidelná účast ve finále ME a boj o titul mistra ČR, kde jsme nakonec skončili na druhém místě“ řekl majitel Vladimír Vácha.
            Technika VM se také prosadila v závodech Superkart ve třídě Divize 1 (dvouválcový motor s obsahem 250ccm), kde Michal Barták pod taktovkou MS KART Racing teamu dokázal, že je velmi zkušený a rychlý jezdec. V závodě Mistrovství Evropy si na Německém Lausitzringu dojel pro třetí místo. „ Před sezónou jsme určitě nepočítali, že můžeme stačit největší konkurenci. Je to pro nás milé překvapení, škoda jen, že jsme měli technické problémy, které určitě připravili Michala a nás o lepší umístění v celkovém hodnocení šampionátu“ řekl Vácha.
 

VM MOTOR děkuje všem svým partnerům, MS KART Racing teamu, svým jezdcům a mechanikům za nasazení a výborně odvedenou práci v sezóně 2008.

Admin.